Novogodisnje predstave u Vasem prostoruDugogodisnje iskustvo u organizovanju, pisanju i izvodjenju Novogodisnjih  predstava dovoljan je pokazatelj da sve sto vredi i traje. Kao i svake godine   Vesela druzina "Decica" organizuje Novogodisnje predstave za decu.Novogodisnje predstave organizujemo u Vasem prostoru- firmama, igraonicama, restoranima, hotelima, trznim centrima....Nase Novogodisnje predstave su interaktivne, deca rado ucestvuju u njima, prilagodjene su uzrastu dece od 4-12 godina.U svaku predstavu ukljucen je Deda Mraz koji na kraju deli paketice deci i slika se sa njima.

Referenca:

 • Vojnomedicinska akademija VMA
 • Vojnogeografski institut VGI
 • Bn Bos
 • Office shoes
 • Kika
 • TC Vero
 • MAXI marketi :Jagodina, Pirot, Smederevo, Lazarevac..
 • GRAND produkcija
 • Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica
 • Zavod za psihofizioloske poremecaje i govornu patologiju ''Prof.dr. Cvetko Brajovic'' Beograd
 • Saobracajno Tehnicka skola-Zemun
 • Dom Kulture  KaćNovogodisnje predstave Vesele druzine Decica:

Deda Mraz u pampersu(NOVO)


U svetu postoji jedno carstvo....

   Snežna kraljica i carobna lampa

Novogodisnja zbrka 

Nevolje u Nedodjiji 
Ponocna bajka

-3:10

Novogodišnja predstava za 2016/2017 godinu

Da dobro ste čuli strašna nesreca je Deda Mraza snašla. Zla veštica ga je uz pomoć čarobnog ogledala našla...užas, užas! Pitavši ogledalo da li je neko bolji i pametniji od nje tako zle, odgovor je dobila da jedna seda brada baš sada svetom putuje i deli poklone a za uzvrat ne traži ništa jer je srca čista.To njeno zločanstvo podneti moglo nije i pokvareni plan je smislila... A naš Dekica u odelu crvenom mio i drag prešao je i njen prag, zagrizao otrovnu jabuku i postao beba u pampersu...Pa da i vi kao i svi na zemlji celoj bez poklona cete ostati jer naš i Vaš Deda Mraz u pampersu sa cuclom u ustima puzi... Lici, lici na bajku „Snežana i sedam patuljaka“ slažemo se ali Deda Mraza princ poljubiti ne može! Ipak on ce se pojaviti a sta ce dalje biti....ih ako otkrijemo neće biti zanimljivo.Znamo da će Elza i Olaf glavni junaci biti a veštica ce im na kraju iz ruke piti ali da dobru pomognete morate na predstavu da dodjete.Naoruzajte se verom u Deda Mraza-ozbiljno nije fraza.Zabava, smeh i pesma su naš zadatak a možda Vas poljubi i Paja Patak...haha šala-mala!


NOVOGODISNJA PREDSTAVA ZA 2015/2016 GODINU

"U svetu postoji jedno carstvo..."
Likovi :Elza, Ana, Maša, Medved,Sneško Belic-Olaf, Deda Mraz
Sta ce se tu desavati necemo odati a Vi nemojte spavati, telefone u ruke i zakazite termin predstave 
"U svetu postoji jedno carstvo"...A da li u njemu na kraju caruje drugarstvo??Videcete!!!

Novogodisnje predstave u ponudi za 2014/2015 godinu

Snezna kraljica i carobna lampa

Grdana

Deda Mraz 

Zelite da iznenadite Vase malisane, zelite da se osecaju posebnim, da lepe trenutke i radost darivanja pamte za ceo zivot- pozovite nas i mi smo spremni da sve Vase zelje ostvarimo.Nas Deda Mraz ce rado doci i razveseliti vase najmladje ma gde Vi bili.Deda Mraz dolazi po pozivu na kucnu adresu i deli paketice koje ste Vi unapred spremili, osim paketica nas super Deka ce zabaviti decu lepim i veselim igrama, ponekom figurom od balona, slikanjem lica i...ko zna mozda i nekom lutkarskom predstavom..sve je moguce...Deda Mraz zna mnogo toga.On moze doci sam ili u pratnji svojih vernih drugara(snezna vila, ledena kraljica, carobnjak, zimska princeza...).Dovoljno je da pozelite!

Deda Mraz i drugari u Vasoj firmi

U slucaju da vec imate organizovanu predstavu ili je uopste ne zelite u Vasoj firmi ali nedostaje Vam malo zabave i druzenja sa dragim ljudima i prijateljima a sobzirom da je Nova godina i da malisani ocekuju dekicu u crvenom odelu onda sve to mozete spojiti u jednom.Deda Mraz i drugari mogu doci podeliti paketice deci i naravno animiriti Vasu decu.Uz prave profesionalce, paketice i opustanje posle duge radne godine bice zadovoljni svi i deca i roditelji.

Novogodisnje predstave, posete Deda Mraza